Menu

Hvem er vi

Teamet i Censea arbejder dedikeret for at skabe den største success for alle kunder.
Censea har grundlæggende et ønske om, at få det bedste frem i alle deres kunder, hver kunde skal på hvert deres område lykkedes bedst muligt.

Vores mission

Censeas mission er at, iværksættere så vel som store etableret virksomheder skal fungerer optimalt, udvikles mest muligt og får størst mulig succes, da det skaber et bedre liv for den enkelte og deres nærmeste – og gør dem glade.

Således er virksomheden bygget op om de værdier vores grundlægger har skabt, og til stadighed holder hele teamet skarpe på.

Teamwork og rådgivning. Censea

 

Vores strategi er klar: Du skal opleve mest mulig værdi og tryghed.

Censea har en klar strategi, om at skabe værdi for dig! Det gør vi ved rådgivning, deleøkonomi, partnerskab og oplevelser, der bygger på værdier som:

  • Vi kan og vil gøre en forskel for vores kunder
  • Vi gør os altid umage, for vi har andres værdier i vores hænder
  • Vi arbejder fortroligt og professionelt
  • Vi behandler alle opgaver, som om det var vores egne

Censeas arbejde er at gøre en forskel. Vi ønsker derfor at opnå indsigt, overblik og viden om din økonomi. Vi ser din virksomhed fra helikopterperspektivet, ligesom vi dykker ned i detaljen. Vi giver dig medspil og modspil, der hvor det behøves. 

Sparringspartner på de svære samtaler

Står du overfor et bankmøde, der kræver ekstra opmærksomhed, eller har du brug for, at vi kommer ud til dig i virksomheden og gennemgår forretningskritiske tiltag eller udfordringer?

Censea rådgiver og hjælper med alt i det daglige arbejde, både på kontoret og hos dine revisorer og i banken.

 

Censea Office: Frigiv ressourcer til at vækste yderligere

Du har brug for at frigøre dig fra det daglige arbejde med bogføring, telefonpasning og kontoropgaver. Vores Officeløsning kan tilbyde telefonpasning, så ingen kundehenvendelse ligger på telefonsvareren eller bliver glemt.

Dette løser vi dels med øget digitalisering, der hvor det er muligt, og dels ved effektivt at overtage disse opgaver –  afhængig af dit enkelte behov.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virsomhed? Tag kontakt her

 

Tidslinje censea

Gå ikke glip af værdifuld viden til din virksomhed
Tips og tricks til bedre økonomisk overblik. Invitationer til events og foredrag. Vi sender kun, når vi har noget på hjerte.