Menu

Gode indkøbsmuligheder, gratis viden og rådgivning.

Vi lever i en verden, hvor vi skal passe på hinanden for at passe på verden. Vi har et stort behov for at dele, og egentlig ingen begrænsninger i, hvad der er muligt at dele.

Ser man på FN's 17 Verdensmål, vil både nr. 8 Anstændige jobs og økonomisk vækst samt nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion understrege, hvad vi mener.

Det er med baggrund i disse tanker, at CenseaNet er skabt, et nerværk der bygger på deleøkonomi, hvor vi via samarbejde skaber et sikkerhedsnet med vidensdeling, og fælles indkøbsmuliheder. Vi deler viden og materialer på lige fod, og skaber således styrken i netværket.

Events og 1:1 møder understreger bredden i netværket, der forventes løbende at fokusere på både pludseligt opstået tendenser, og mere rutinepræget krav, som alle virksomheder mødes med. I en travl hverdag hjælper nettet brugerne til at være opdateret, og støtter med at træffe beslutninger.Netværk er så utrolig givende for alle typer af virksomheder.

Hvordan får jeg adgang?

Er du kunde i Censea Consulting eller Censea Office har du automatisk adgang til CenseaNet i løbet af juni 2021 platformen gratis i hele 2021. Derefter koster adgangen 299,00 kr. pr. måned, der automatisk trækkes på din månedlige faktura, første gang januar 2022.

Det kræver et login, som du får fra os og så er du i gang. Vi glæder os til at tilbyde dig en verden af deleøkonomi, gratis rådgivning, events og meget mere.


GÅ TIL MEDLEMSOMRÅDET HER

Gå ikke glip af værdifuld viden til din virksomhed
Tips og tricks til bedre økonomisk overblik. Invitationer til events og foredrag. Vi sender kun, når vi har noget på hjerte.